Siden er under redesign.

Vi undskylder for evt. fejl du skulle opleve under dit besøg på siden.

Martin Thorborg

Embed
Favorit
Bedøm videoen
Del denne video

Martin Thorborg er en af de mest kendte iværksættere i Danmark, og han er også gavmild med at dele sin store viden og sine holdninger på Thorborg.tv.

Martin Thorborg har siden 1993 været involveret i omkring 20 forskellige virksomheder. Han var bl.a. med til at starte den danske portal Jubii samt it-sikkerhedsfirmaet SPAMFighter.

Derudover er Thorborg også meget gavmild med sin viden, hvilket han deler på Thorborg.tv.

Ydermere har Martin Thorborg også skabt en af Danmarks største iværksætter-portaler, nemlig Iværksætter debatten Amino.dk.

Foruden de mange internet-projekter, har Thorborg også flere bøger på CV’et – Bl.a. “Iværksætter til jeg dør“, der indeholder Martins iværksætter-historie og en masse tips til, hvordan du kan opnå succes som iværksætter.

Thorborg har også har skrevet bogen “E-Pusher 2.1“, der indeholder en masse råd omkring, hvordan man får succes med sin webshop og forretning på internettet som helhed.

Martin er også en kendt foredragsholder, og han blev således kåret som Danmarks bedste foredragsholder anno 2010 i kategorierne “Motivation” og “IT & Internet”.

Se oversigten over videoer med
Martin Thorborg på Iværk-TV.dk her!