Brug for hjælp? Kontakt supporten

Iværk-TV's historie

Ideen til Iværk-TV blev født i slutningen af 2010, mens selve videoportalen blev lanceret i sin første version den 1. februar 2011 på et helt simpelt Wordpress-tema. Så var vi i gang!

Og nu gik jagten ind. Tanken med videoportalen var at samle de bedste danske og udenlandske videoer, der fandtes på nettet inden for de kategorier, som vi mente var de mest relevante for iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende.

Efter at have delt en masse spændende videoer fra bl.a. YouTube til seerne, så voksede ambitionerne.

PRO-delen blev udviklet i 2012

I 2012 startede vi med at producere vores egne interviews med spændende, danske iværksættere, som var inden for en lang række forskellige brancher.

Iværk-TV PRO blev inddelt i to forskellige formater, som var lette at gå til:

Portræt:

Her tegner vi et portræt af iværksætteren. Det vil sige, at vi skruer tiden helt tilbage til deres barndom for at høre, hvordan deres interesser og mindset blev opbygget.

Og så følger vi personerne frem til i dag, mens de samtidig også kommer med deres bud på hvad fremtiden bringer for dem.

Hvert portræt er inddelt i en god portion kapitler, så det er let for dig som seer nemt at klikke rundt og se netop de kapitler, der er mest interessante for dig. Du kan naturligvis også afspille hele portrættet med et enkelt klik (husk popcorn).

Guldkorn:

Vi kender alle sammen at have en travl hverdag, hvor vi gerne vil have svar på et konkret spørgsmål hurtigst muligt.

Det er essensen bag formatet "Guldkorn". Her serveres du for en masse tips og tricks fra de iværksættere og eksperter, som vi har interviewet.

Guldkorn-videoerne er typisk korte og præcise i deres udtryk.

Udviklingen af version 2.0

Siden vi startede på PRO-universet har vi også udviklet på en ny platform til Iværk-TV.

Det har været et omfattende projekt, og du kigger på resultatet netop nu. Vi er stolte af at have skabt en videoportal, der rummer en masse kvalitetsvideoer, som du forhåbentligt kan få stor glæde af.

I alt rummer Iværk-TV i dag over 30 forskellige kategorier samt flere end 1.000 videoer.

Vores hovedambition er, at videoerne på Iværk-TV skal inspirere, informere, underholde samt motivere dig.