Log ind med Facebook Log ind med Google
eller

Anne Skare Nielsen: Mine inspirationskilder og rollemodeller

Portræt: Anne Skare Nielsen: 31. Inspirationskilder

Billede tilhørende: Anne Skare Nielsen: Mine inspirationskilder og rollemodeller
Udgivet d. 11. aug. 2016 | Filmet d. 01. sep. 2014

Ord af: Casper Lohse | Medvirkende: Anne Skare Nielsen | Vært: Casper LohseAnne Skare Nielsen, som er fremtidsforsker og partner i Future Navigator, fortæller her, hvad hun bliver inspireret af og hvem, der er hendes rollemodeller.

Anne Skare Nielsen deler nogle af hendes inspirationskilder. Hun fremhæver blandt andet hjemmesiden Despair.com, der arbejder med demotivering.

Peter F. Drucker er én anden af inspirationskilderne. Han har skrevet bogen "Innovation and Entrepreneurship", som hun "æd i et hug". Han har været en stor rollemodel for Anne Skare.

Hun har også læst meget om kvantefysik, både Niels Bohr og Albert Einstein. Hun fastslår, at hun ikke ikke nødvendigvis forstår det, men hun kan fornemme essensen med det. Det er en vigtig del i at være fremtidsforsker.

Anne Skare fremhæver også management-bogen Synchronicity af forfatteren Joseph Jaworski, der ligeledes bygger på kvantefysik. Hovedpointen i bogen bygger på en filosofi, som hun har lært og stadig praktiserer dagligt.

I forhold til internetsider, læser hun blandt andre: Fastcompany.com, Trendwise.com, Springwise.com og Trendwatching.com.

Hør om alle hendes inspirationskilder og hvordan også bruger Facebook i hendes arbejde i videoen her.

0 kommentarer
For at kommentere skal du: / Oprette en profil