Log ind med Facebook Log ind med Google
eller

Anne Skare Nielsen: Mine opstartsudfordringer

Portræt: Anne Skare Nielsen: 8. Opstartsudfordringer

Billede tilhørende: Anne Skare Nielsen: Mine opstartsudfordringer
Udgivet d. 10. aug. 2016 | Filmet d. 01. sep. 2014

Ord af: Casper Lohse | Medvirkende: Anne Skare Nielsen | Vært: Casper LohseAnne Skare Nielsen fortæller om de udfordringer, som hun stødte på i firmaets spæde start, hvor især en personlig egenskab hjalp hende langt hen af vejen.

Anne Skare Nielsen mener selv, at charme har bragt hende et langt stykke af vejen. Hun fortæller at de allerførste kunder var begejstrede for den energi og den charme, som Future Navigator lagde for dagen, når de var på kundebesøg.

Det hele startede som en foredragsvirksomhed, men dette var bestemt ikke, hvad de i Future Navigator havde tænkt sig at beskæftige sig med, og derfor begyndte de på et tidspunkt at lave forskellige projekter.

Hun tænker med gru tilbage på nogle af sine første projekter, men siden da er der løbet meget vand igennem åen, og i dag er hun med til at udarbejde undervisningsmateriale til de højere undervisningsinstitutioner.

Se videoen og find ud af, hvordan Anne Skare Nielsen gennem sit arbejde har i sinde at vinde Nobels Fredspris samt blive Statsminister.

0 kommentarer
For at kommentere skal du: / Oprette en profil