Brug for hjælp? Kontakt supporten

Anne Skare Nielsen: Derfor tog jeg et sabbatår

Portræt: Anne Skare Nielsen: 3. Sabbatår

Billede tilhørende: Anne Skare Nielsen: Derfor tog jeg et sabbatår

Opret en gratis profil
og se videoen

Lige nu kan alle gratis profiler se alle PRO-videoer i en begrænset periode her på Iværk-TV.

Opret din gratis profil nu

Har du allerede en bruger? Log ind her

10. aug. 2016 | Filmet: Sep.. 2014
  • 2
  • 0

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen forklarer her, hvorfor hun valgte at tage et sabbatår, før hun fortsatte på studierne. Hun mener, at det er godt at rejse.

Anne Skare Nielsen fortæller, at hun aldrig har vidst, hvad hun ville. Hun havde en skolekammerat, som hed Lars, der vidste, at han ville arbejde i en bank.

Så Anne var meget misundelig på ham på det tidspunkt. Hun har aldrig vidst, hvad hun ville, men hun har altid vidst, hvad hun ikke ville.

Man er nødt til selv at gøre noget ved det. Ja, det går ofte galt, og man slår sig lidt. Men det er det værd, mener Anne Skare Nielsen.

Hun mener ikke, at et fjumreår er et godt udtryk, fordi man ikke nødvendigvis spilder tiden, når man tager en pause fra studierne.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, så rejs eller hold en fest. Ved at være social, får du altid svar på nogle spørgsmål, du ikke selv har kunnet finde svar på.

Hun brugte selv sit sabbatår på at rejse til Schweiz for at arbejde på en restaurant. Her fik hun udviklet en stærk stress-kompetence, fordi hun i den periode havde så travlt. Det gør, at hun i dag kan rumme rigtigt meget.

Anne forklarer også, at hvis du har mange rutiner i din hverdag, så går tiden hurtigt. Men hvis du konstant får nye impulser og bliver inspireret fra mange sider, så vil tiden føles langsommere. Hør, hvordan det kan være i videoen.

Ord af: Casper Lohse | Medvirkende: Anne Skare Nielsen | Vært: Casper Lohse

0 kommentarer
For at kommentere skal du: / Oprette en profil