Log ind med Facebook Log ind med Google
eller

Anne Skare Nielsen: Sådan arbejder jeg med personlig udvikling

Portræt: Anne Skare Nielsen: 33. Personlig udvikling

Billede tilhørende: Anne Skare Nielsen: Sådan arbejder jeg med personlig udvikling
Udgivet d. 11. aug. 2016 | Filmet d. 01. sep. 2014

Ord af: Casper Lohse | Medvirkende: Anne Skare Nielsen | Vært: Casper LohseAnne Skare Nielsen, som er fremtidsforsker og partner i Future Navigator, forklarer her, hvordan hun arbejder med personlig udvikling i det daglige.

Anne Skare Nielsen forklarer, at hun spørger sin "indre nisse", hvis hun er i tvivl om noget. Begrebet stammer fra en bog, som hun engang læste.

Hvis man ikke lytter til sin "indre nisse", så vil man opleve, at der kommer endnu flere nisser, indtil man til sidst beslutter sig for at lytte, lyder analysen fra Anne Skare.

Hun anbefaler, at man er opmærksom på sin "indre nisse" lige før man skal sove eller lige inden man er rigtig vågen om morgenen.

På det tidspunkt er ens filter nemlig ikke helt oppe at køre, og så er man mere nysgerrig på, hvad ”den indre nisse" har på hjerte.

Anne Skare har tidligere prøvet at arbejde med meditation, men det fungerede overhovedet ikke for hende. Hvis hun derimod er opmærksom på at lytte til ”den indre nisse”, så opstår der fred og forløsning for hende.

Hør nærmere om Anne Skare Nielsens metode i forhold til selvudvikling her.

0 kommentarer
For at kommentere skal du: / Oprette en profil